Werken met stemkastjes

De stemkastjes zijn van meerwaarde bij elke bijeenkomst waar meerdere mensen samen komen om een onderwerp te bespreken. De stemkastjes kunnen gebruikt worden als opwarmer, om de aandacht erbij te houden en bijvoorbeeld als tool om onderzoek mee af te nemen. 

Een uitgebreid overzicht met toepassingen vindt u hier. Welk doel u ook heeft met uw bijeenkomst, stemkastjes zijn altijd een nuttig instrument om de betrokkenheid te verhogen en te interacteren met de aanwezigen.

Stemkastje met 10 keuzemogelijkheden

Het stemsysteem

Wij hebben meerdere stemsystemen met verschillende soorten stemkastjes in ons assortiment. Wij werken met stemkastjes van twee Amerikaanse aanbieders, te weten Fleetwood Reply en Turning Technologies. Wij hebben meerdere systemen uitgetest en zijn tot de conclusie gekomen dat de Amerikanen de meeste stabiele en betrouwbare stemkastjes hebben ontwikkeld. De stemkastjes zijn robuust (ze kunnen tegen een stootje) en hebben een goed bereik. De stemmen worden verzameld met een basestation dat aan onze laptop wordt verbonden. De communicatie tussen stemkastjes en basestation is bij onze stemsystemen uitermate stabiel, waar in de zaal we onze apparatuur ook opstellen.

Onze werkwijze

Een ervaren team van operators staat klaar om uw bijeenkomst in goede banen te leiden. Onze mensen hebben niet alleen veel verstand van de stemapparatuur, zij zijn ook sociaal vaardig en hebben zelf ervaring met het opzetten en begeleiden van bijeenkomsten. Daarom hebben zij een goed gevoel voor verhoudingen en ondersteunen zij u op een prettige, deskundige manier.

U geeft aan hoeveel stemkastjes u wilt hebben, op welke tijd en plaats, en stuurt ons vooraf de vragen toe. Wij programmeren deze, desgewenst in uw huisstijl. De operator van huureenstemkastje.nl is ruim op tijd aanwezig om het stemsysteem klaar te zetten en een laatste keer het verloop van de sessie met u door te nemen. Tijdens de sessie is er altijd een operator aanwezig om het systeem te bedienen en desgewenst nog aanpassingen in de vragen te doen. Na afloop van de bijeenkomst ruimt de operator het systeem weer op, en ontvangt u een rapportage met daarin alle uitslagen van de stemmingen.

Kosten stemsysteem

In onze prijscalculator kunt u zelf uitrekenen hoeveel het huren van onze stemkastjes kost. Als u zich de indicatie laat toezenden, leest u in de begeleidende mail wat u voor deze prijs kunt verwachten. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een demonstratie van het stemsysteem en de verschillende stemkastjes uit ons assortiment.

Top | Huureenstemkastje.nl is powered by PivotX - 2.3.1