Versnellingskamer

Wat is een mobiele versnellingskamer?

Een gebruiksvriendelijk elektronisch systeem dat u helpt om op een snelle maar degelijke manier meningen te inventariseren, ordeningen aan te brengen en besluiten te nemen. Onze versnellingskamer kan op elke locatie worden opgebouwd. De vraag wordt met een beamer op een scherm gepresenteerd. Vervolgens kunnen de deelnemers via draadloze toetsenborden hun antwoord invoeren. Deze toetsenborden zijn gekoppeld aan een server die de signalen doorgeeft aan de centrale laptop. De antwoorden worden realtime in beeld gebracht.

Toepassingen

Onze mobiele versnellingskamer is met name geschikt voor brainstormen, expertsessies, vergaderen en discussiëren. Door de versnellingskamer te combineren met de stemkastjes kan er naast verzameld, ook gelijk worden gekozen en geprioriteerd.

Het systeem kan ook worden gebruikt bij grotere bijeenkomsten. De deelnemers zitten aan tafels waar een toetsenbord aanwezig is. De tafel wordt gevraagd over een onderwerp te discussiëren en de antwoorden in te voeren. Op deze manier ontstaat er een levendige bijeenkomst, waar u veel waardevolle informatie ophaalt en draagvlak creëert voor het vervolgtraject.

Voordelen

Omdat de deelnemers geen eigen beeldscherm hebben, maar met elkaar op het grote scherm werken, blijft het groepsproces in tact. De input wordt razendsnel verzameld, en is in het systeem gelijk vastgelegd. Iedereen doet mee, wat betekent dat dominant vergadergedrag wordt geelimineerd. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Top | Huureenstemkastje.nl is powered by PivotX - 2.3.1