Verras ons

Op deze site staat wat wij doen en hoe wij te werk gaan. Een aantal veel voorkomende toepassingen hebben wij in ons aanbod beschreven. In de praktijk heeft echter iedere organisatie andere wensen. Wij vinden het een sport om daar op in te spelen.

Game on!

Heeft u een idee waarvan u denkt dat het onmogelijk uitgevoerd kan worden? Laat het ons weten, grote kans dat het ons niet te gek is. Het aanpakken van bijzondere projecten is voor ons minstens zo inspirerend als voor u en uw deelnemers. Of het nu gaat om de toepassing, de duur, de locatie of heel iets anders: verras ons. Dan verrassen wij u met een creatieve, maar ook praktische en betaalbare oplossing.
Vanuit onze ruime ervaring met de inzet van stemkastjes bij een keur van bijeenkomsten, adviseren wij u graag over het ontwerp van een bijzondere bijeenkomst, voor u en uw publiek.

Eigen software

Wij hebben in eigen beheer een software-pakket geschreven, waarmee wij alle mogelijke stemmingen kunnen realiseren. Heeft u een buitengewone stemming, of stelt u hoge eisen aan de grafische kwaliteiten, neem dan zeker contact met ons op. Met onze eigen Vote App weten we zeker dat we uw wens kunnen realiseren.

Sponsoring

Organiseert u een bijzonder evenement voor een goed doel en wilt u graag stemkastjes inzetten, maar heeft u eigenlijk geen budget? Neem ook dan contact met ons op. Wij leveren graag onze bijdrage. Op de pagina sponsoring leest u een aantal voorbeelden van organisaties die u voorgingen.

Top | Huureenstemkastje.nl is powered by PivotX - 2.3.1