Sponsoring

Op verschillende manieren zet huureenstemkastje.nl zich in voor goede doelen. Als u een bijeenkomst heeft, maar geen geld, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we toch wat voor u kunnen betekenen. Daarnaast ondersteunt huureenstemkastje.nl een aantal goede doelen. Ook werken wij samen met Het quizkantoor, waarmee we een zeer effectieve fundraiser hebben ontwikkeld. Met dit format kunnen goede doelen veel geld ophalen voor hun project. Hieronder staat een aantal voorbeelden van onze inzet.

Duurzame Energie Apeldoorn

Duurzaam Energie Apeldoorn wil met zonnepanelen, waterkracht en biomassa echte groene energie opwekken in Apeldoorn. En deze energie leveren aan inwoners van Apeldoorn. Op 28 juni 2011 vond de derde bijeenkomst met aspirant-leden plaats. Wij hebben gratis de stemkastjes geleverd en de avond begeleid.

King David Schoolfonds

Het King David Schoolfonds helpt talentvolle kinderen in Rwanda die van de middelbare school dreigen te worden gestuurd omdat ze hun schoolgeld niet meer kunnen betalen. Het gaat om leerlingen op de King David Academy in Kigali, en ex-leerlingen van die school die inmiddels aan een universiteit in Rwanda studeren. Huureenstemkastje.nl heeft 1000,- Euro bijgedragen aan de totstandkoming van het boek "Een Vlinder in Afrika" waarvan de opbrengsten in zijn geheel ten goede komen van het schoolfonds.

Brakke Grond, Nacht van het geluk

Als onderdeel van het festival ” Vlaamse invasie: Op weg naar geluk” in de Brakke Grond verzorgden wij met onze stemkastjes een geluksonderzoek. Hierbij werden aan de zaal vragen gesteld over geluksbeleving en werden de uitkomsten van deskundig commentaar voorzien door de Vlaamse geluksprofessor Ruut Veenhoven.

International improvisation theatre festival

Wij ondersteunden de zestiende editie van het internationale improvisatie theater festival dat elk jaar in januari in Amsterdam wordt georganiseerd financieel, en brachten op de slotavond een improvisatieformat met onze stemkastjes.

Movies that Matter

Stichting Movies that Matter, een initiatief van Amnesty International, opent ogen voor mensenrechten door film. Speciaal voor MBO leerlingen organiseerde Movies that Matter in samenwerking met de Anne Frank Stichting een debat over botsende grondrechten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijheid van meningsuiting versus het recht om niet gediscrimineerd te worden. Na het zien van een film debatteerden de leerlingen over een aantal stellingen. Huureenstemkastje.nl sponsorde de debatten met stemkastjes zodat de leerlingen voor en na het debat konden stemmen waardoor de verschillende meningen en veranderingen daarin visueel gemaakt werden.

Top | Huureenstemkastje.nl is powered by PivotX - 2.3.1