Sponsoring

Op verschillende manieren zet huureenstemkastje.nl zich in voor goede doelen. Als u een bijeenkomst heeft, maar geen geld, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we toch wat voor u kunnen betekenen. Daarnaast ondersteunt huureenstemkastje.nl een aantal goede doelen. Ook werken wij samen met Het quizkantoor, waarmee we een zeer effectieve fundraiser hebben ontwikkeld. Met dit format kunnen goede doelen veel geld ophalen voor hun project. Hieronder staat een aantal voorbeelden van onze inzet

War Child

War Child gelooft in de kracht van kinderen en jongeren, hoezeer ze ook zijn beschadigd door oorlog. Kracht om de impact van hun ervaringen te overwinnen. Kracht om hun eigen toekomst en die van hun omgeving positief te beïnvloeden. Omdat wij overtuigd zijn van de werkzaamheden (en werkwijze) die War Child hanteert, en de kracht die in de jongere generaties huist, dragen wij ons steentje bij. Onder andere bij de 'Friends Meet Friends' bijeenkomsten die War Child organiseert zijn onze stemkastjes van de partij. Middels de kastjes toetst War Child de kennis van de aanwezigen en krijgen de deelnemers op een speelse manier meer inzicht in de werkzaamheden van War Child.

Movies that Matter

Stichting Movies that Matter, een initiatief van Amnesty International, opent ogen voor mensenrechten door film. Speciaal voor MBO leerlingen organiseert Movies that Matter elk jaar een debat over botsende grondrechten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijheid van meningsuiting versus het recht om niet gediscrimineerd te worden. Na het zien van een film debatteren de leerlingen over een aantal stellingen. huureenstemkastje.nl sponsorde de debatten met stemkastjes zodat de leerlingen dichter op het onderwerp zitten.

VluchtelingenWerk Nederland

Vluchtelingenwerk NederlandIn onze ogen hoort geen enkel mens te hoeven vluchten. Helaas ligt de realiteit anders en om ons steentje bij te dragen hebben wij tijdens het Maatschappelijk Congres van VluchtelingenWerk Nederland de stemkastjes geleverd. Middels de stemkastjes zijn een aantal stellingen voorgelegd aan de aanwezigen en is een levendig debat gehouden over het huidige klimaat op het gebied van Vluchtelingenwerk.

King David Schoolfonds

Het King David Schoolfonds helpt talentvolle kinderen in Rwanda die van de middelbare school dreigen te worden gestuurd omdat ze hun schoolgeld niet meer kunnen betalen. Het gaat om leerlingen op de King David Academy in Kigali, en ex-leerlingen van die school die inmiddels aan een universiteit in Rwanda studeren. Huureenstemkastje.nl heeft 1000,- Euro bijgedragen aan de totstandkoming van het boek "Een Vlinder in Afrika" waarvan de opbrengsten in zijn geheel ten goede komen van het schoolfonds.

Brakke Grond, Nacht van het geluk

Als onderdeel van het festival ” Vlaamse invasie: Op weg naar geluk” in de Brakke Grond verzorgden wij met onze stemkastjes een geluksonderzoek. Hierbij werden aan de zaal vragen gesteld over geluksbeleving en werden de uitkomsten van deskundig commentaar voorzien door de Vlaamse geluksprofessor Ruut Veenhoven.

International improvisation theatre festival

Wij ondersteunden de zestiende editie van het internationale improvisatie theater festival dat elk jaar in januari in Amsterdam wordt georganiseerd financieel, en brachten op de slotavond een improvisatieformat met onze stemkastjes.

Top | Huureenstemkastje.nl is powered by PivotX - 2.3.1