Snel en solide alle meningen verzamelen

Wat is een versnellingskamer?

Een effectieve manier om snel én solide  meningen van alle aanwezigen te inventariseren, ordeningen aan te brengen en besluiten te nemen. Onze gebruiksvriendelijke versnellingskamer is met name geschikt voor brainstormen, evalueren, vergaderen en discussiëren.

Hoe werkt het?

Deelnemers discussiëren over een onderwerp en voeren antwoorden in via onze tablets. De antwoorden en reacties komen real-time in beeld en worden onder professionele  begeleiding geanalyseerd. Op deze manier ontstaat er een levendige bijeenkomst, waar u veel waardevolle informatie ophaalt. Iedereen doet mee, men inspireert elkaar en er is draagvlak voor het resultaat. De deelnemers voelen zich eigenaar van de bijeenkomst.

Door het gebruik van onze stemkastjes kan er onmiddellijk worden gekozen en geprioriteerd. Zo houdt u focus op de juiste dingen en betrekt u iedereen in het proces.

Expertise

Goede appratuur is één ding, maar een goede begeleiding is minstens zo belangrijk. We werken met gebruiksvriendelijke systemen en de nieuwste technologie. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise in het leiden van het gesprek én het uitvoeren van onderzoek. Daarom weten we de juiste verdiepende vragen te stellen  en zijn wij goed in staat direct  uitkomsten te analyseren en de juiste conclusies te trekken. Dit is een vak apart, een vak dat wij als geen ander beheersen.

Download hier onze productflyer. Uitleg of een demonstratie? Vragen of een vrijblijvende offerte? Neemt u gerust contact met ons op.

Top | Huureenstemkastje.nl is powered by PivotX - 2.3.1