FAQ

1. Hoe betrouwbaar zijn jullie stemkastjes?

Na het uittesten van allerlei merken, hebben wij gekozen voor Fleetwoord Reply als ons huismerk, waar we meerdere typen stemkastjes van in huis hebben. Dit is het meest stabiele en meest betrouwbare systeem dat er op dit moment op de markt is. Wij hebben ons portofolio aangevuld met het eveneens Amerikaanse Turning Technologies, omdat deze kastjes weer andere mogelijkheden hebben dan de Reply kastjes, en we op elke vraag "ja" willen kunnen zeggen.

2. Hoeveel tijd hebben jullie nodig om op te bouwen?

Het systeem is binnen een zucht geinstalleerd. Wij zijn echter ruim voor aanvang van uw bijeenkomst aanwezig, zodat u en wij zeker weten dat alles naar behoren functioneert. De stemkastjes zijn draadloos. Middels een eenvoudig ontvangststation dat aan een laptop wordt gekoppeld, worden de stemmen verzameld.

3. Kan het op elke lokatie?

Ja. Elke lokatie met een dak en een stroomtoevoer is geschikt. Voor ruimtes groter dan 150 bij 150 meter, kunnen wij een netwerk aanleggen. Ook boten, bussen en andere bewegende objecten komen in aanmerking.

4. Stoort het systeem door andere draadloze apparaten?

Nee. Er bestaan regels over welke apparatuur welke frequentie mag gebruiken. Stemkastjes hebben een andere frequentie dan bijvoorbeeld draadloze microfoons. Daarom zitten deze apparaten elkaar niet in de weg.

5. Hoeveel van die kastjes hebben jullie eigenlijk?

Try us. Vraag een offerte aan voor een hoeveelheid stemkastjes waarvan u denkt: "zoveel hebben ze er vast niet" en wij zullen u verrassen.

6. Klopt de prijs die ik heb berekend in jullie prijscalculator?

Ja. Dit is de prijs voor onze meest gebruikte stemkastjes, met een compleet servicepakket. Het kan zijn dat u nog aanvullende wensen heeft. Daarom is de prijs pas officieel nadat we u een offerte hebben gestuurd, en u deze heeft bevestigd. Vraag dus na bereking van de prijs een offerte bij ons aan en neem vrijblijvend een optie.

7. Wat hebben huureenstemkastje.nl en bijboom met elkaar te maken?

Huureenstemkastje.nl is een handelsnaam van bijboom. Huureenstemkastje.nl richt zich volledig op de verhuur van de stemkastjes. Bijboom is gespecialiseerd in debat en onderzoek, waarbij regelmatig, maar niet noodzakelijk stemkastjes worden ingezet.

8. Doen jullie meer dan het verhuren van apparatuur?

Ja. Wij adviseren graag over de formulering van vragen en het opbouwen van uw programma. Ook hebben wij gespreksleiders in huis die uw bijeenkomst in goede banen kunnen leiden.

Top | Huureenstemkastje.nl is powered by PivotX - 2.3.1