Apparatuur

Dé stemkastjesspecialist

Vol trots zijn wij dat er in Nederland geen andere aanbieder is met zoveel verschillende stemkastjes in het portofolio als huureenstemkastje.nl. Als dé specialist werken we alleen met A-merken en zijn wij constant op zoek naar de beste hard- en software voor uw bijeenkomsten. Daarom bereiden wij doorlopend ons productportfolio uit. Onze nieuwste aanwinst is de QT Device van Turning Technologies.

U heeft bij ons de keuze uit vijf verschillende stemsystemen. Onze stemkastjes zijn state-of-the-art, altijd up-to-date, snel en uitermate geschikt voor het verzamelen van informatie. Ze verschillen in omvang en capaciteit.

Stemmen via mobiele telefoon? Ook dat hebben wij in ons aanbod opgenomen. Via onze app stemt u gemakkelijk met uw eigen device.

Hieronder hebben wij de verschillende kastjes en het stemmen via mobiele telefoon weergegeven. Door te klikken op de afbeelding leest u meer informatie over het betreffende systeem.

Bekijk de diverse beschikbare apparatuur

ResponseCard SE
ResponseCard SE
Geschikt voor grote groepen | Mogelijkheid tot branding
Reply Plus SMS
Reply Plus SMS
Two-way communication | Multi digit
ResponseCard
ResponseCard
Makkelijk in gebruik | Groot bereik
QT Device
QT Device
Open & gesloten vragen | Qwerty toetsenbord
Stemmen via mobiele telefoon
Stemmen via mobiele telefoon
Stemmen via eigen device

Welke stemkastjes passen bij mijn sessie?

Voor de meeste bijeenkomsten is de ResponseCard het meest geschikte stemkastje. De ResponseCard is makkelijk in gebruik, biedt tot 10 antwoordmogelijkheden en is geschikt voor stellingen, quizvragen en stemmingen. Voor andere gelegenheden bieden de overige stemkastjes u extra mogelijkheden, bijvoorbeeld het stellen van open vragen. In samenspraak bepalen we wat voor uw bijeenkomst het beste stemsysteem is.

Stemkastjes kopen?

Organiseert u regelmatig evenementen waarbij u stemkastjes inzet? Naast stemkastjes huren bieden wij u ook de mogelijkheid om bij ons uw eigen stemsysteem te kopen. Wij kennen de verschillende systemen door en door en zijn daarom goed in staat u te adviseren welk systeem het beste bij u past.  Door onze goede relaties met onze leveranciers, bedingen wij een gunstige prijs voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor vragen of een demonstratie.

?

Top | Huureenstemkastje.nl is powered by PivotX - 2.3.1