Apparatuur

Stemkastjes zijn handig bij het verzamelen van informatie over en van uw publiek. Alle aanwezigen beantwoorden tegelijkertijd dezelfde vragen en zien direct de resultaten van de hele zaal op het scherm. In een paar seconden heeft u elke mening in kaart gebracht.

Dé stemkastjesspecialist

Vol trots kunnen wij zeggen dat er in Nederland geen andere aanbieder is met zoveel verschillende stemkastjes in het portofolio als huureenstemkastje.nl. Als de specialist zijn wij constant op zoek naar de beste hard- en software voor uw bijeenkomsten. Hierdoor breiden wij doorlopend ons productportfolio uit. Onze nieuwste aanwinst is de ResponseCard van Turning Technologies.

U heeft bij ons de keuze uit vijf verschillende soorten stemsystemen. Allemaal betrouwbaar, snel en uitermate geschikt voor het verzamelen van informatie. Ze verschillen in omvang en capaciteit. Hieronder hebben wij de kastjes weergegeven. Door te klikken op de afbeelding krijgt u meer informatie over het betreffende systeem.

Bekijk de diverse beschikbare apparatuur

Reply Worldwide
Reply Worldwide
Allrounder | Stabiel | Voordelig
ResponseCard
ResponseCard
Klein | Een groot bereik | Onbreekbaar
Reply Plus SMS
Reply Plus SMS
Multidigit | SMS-functie | Tekstvenster

Welke stemkastjes passen bij mijn sessie?

Voor de meeste sessies zijn de Wordwides, de Response Cards of de mini's de meest geschikte stemkastjes. Voor andere gelegenheden bieden de overige stemkastjes u extra mogelijkheden. In samenspraak bepalen we wat voor uw bijeenkomst de beste keypad is.

Eigen software

Wij hebben in eigen beheer een software-pakket geschreven, waarmee wij alle mogelijke stemmingen kunnen realiseren. Heeft u een buitengewone stemming, of stelt u hoge eisen aan de grafische kwaliteiten, neem dan zeker contact met ons op. Met onze eigen Vote App weten we zeker dat we uw wens kunnen realiseren.

Stemkastjes kopen?

Overweegt u stemkastjes aan te schaffen? Wij adviseren u graag bij uw aankoop. Wij kennen de verschillende systemen door en door en kunnen u daarom adviseren welk systeem het beste bij u past. Door onze goede relaties met onze leveranciers, kunnen wij een gunstige prijs voor u bedingen.

?

Top | Huureenstemkastje.nl is powered by PivotX - 2.3.1