Toepassingen

Onze stemkastjes worden bij allerlei bijeenkomsten ingezet, steeds met een ander doel en een andere werkvorm. Hieronder hebben we de meest voorkomende toepassingen op een rijtje gezet. Hebt u een andere toepassing in gedachten? Neem contact op, wij kunnen het realiseren.

Eigen software

Wij hebben in eigen beheer een software-pakket geschreven, waarmee wij alle mogelijke stemmingen kunnen realiseren. Heeft u een buitengewone stemming, of stelt u hoge eisen aan de grafische kwaliteiten, neem dan zeker contact met ons op. Met onze eigen Vote App weten we zeker dat we uw wens kunnen realiseren.

1. De stemkastjes worden het meest gebruikt om stellingen en vragen aan de deelnemers van een bijeenkomst voor te leggen.

2. De quiz, waarbij het juiste antwoord in beeld komt en een winnaar is aan te wijzen, is een veelgebruikte toepassing.

3. De stemkastjes zijn uitermate geschikt voor stemprocedures, waarbij de deelnemers een keuze maken uit verschillende opties. Bijvoorbeeld het vaststellen van kieslijsten, of het stemmen over moties.

4. Met de komst van de nieuwste generatie stemkastjes blijft de dialoog met alle aanwezigen niet langer beperkt tot meerkeuze vragen. Open vragen waarbij deelnemers zelf antwoorden formuleren zijn ook mogelijk.

5. Bij brainstormsessies bewijzen stemkastjes keer op keer hun meerwaarde. Ideeën worden ter plekke verzameld, in het systeem gezet en geprioriteerd.

6. En dan zijn er natuurlijk nog bijeenkomsten die net weer anders zijn. De categorie "eigen ontwerp" biedt u de ruimte om zelf uw pakket samen te stellen.

Naast het verhuren van de stemkastjes, kunnen wij u ondersteunen bij het vormgeven van uw bijeenkomst en uw vragen. Daarnaast bieden wij workshops voor het begeleiden van het gesprek. Onder overige opties vindt u de mogelijkheden rond het begeleiden van uw bijeenkomst terug. Kijk ook eens op bijboom voor de sessies die wij begeleiden.

Naast de stemkastjes kunnen wij ook andere apparatuur leveren. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Top | Huureenstemkastje.nl is powered by PivotX - 2.3.1